Austrumu sushi receptes iekaro pasauli

2020-02-19

Būs grūti atrast cilvēku, kurš atteiktos no gardu rollu vai suši porcijas. Šodien suši receptes ir palikušas daudzveidīgas, ka pat tiek piemeklēts ēdiens jebkurai gaumei. Klāt pie ierastajiem suši, piem., Maki, kas ir jūras aļģu, rīsu, etiķa apvienojums, ir arī savādāka veida suši un rolli. 



Kā Piemēram, vispopulārākais rolls, kas ir Kalifornija. Pie tam šī veida sushi tika izdomāti nevis dzimtenē, bet Losandželosā, kad sushi receptes jau sāka izplatīties pa visu pasauli. Tādā veidā bija apmierināt gan rietumu suši mīļotājus, kā arī Austrumu pasaules.

           Ieskaties piedāvājumā - https://www.sushibrothers.lv/blogs/pusdienu-piegade 

Kas ir Japānas suši un rolli receptēs?

Slavenais pavārs Johei Hanaja, kurš 1820.gadā izgudroja nigiri sushi, jau tiek uzskatīts par suši radītāju. Un tieši viņš sāka lietot jēlas zivis, kā arī pārvērta šo ēdienu par fast food ēdienu, ko var ātri apēst, kaut kur skrienot, bet pārējā pasaulē nigiri sushi sāka pielīdzināt delikatesei, kur jau būs daudz variāciju. Suši un rollu galvenās sastāvdaļas nemainīgi ir vienas un tās pašas. Sumeshi - īpašie japāņu rīsi priekš sushi receptes, kam ir paaugstināts lipīgums. Savukārt nori ir aļģu lapas, ar ko tiek iesaiņota lielākā daļa suši veidu. Visiem iecienītā sojas mērce arī ir tiek izmantota, brīdī, kad nepieciešama suši pagatavošana Rīgā vai citur pasaulē. Protams, nav suši receptes, kurā nav zivis, rietumu stilā tās aizvieto ar bekonu vai vistu. Neiztikt arī bez Wasabi, kas tad ir spilgti zaļa mērce, ko liek klāt pie sushi. Šī mērce ir izgatavota pa tiešo no auga Wasabi, kuram ir pikanta garša. Bet tālāk sushi receptes jau atšķirsies pēc piedevām, pildījumiem un savīšanas metodēm.

Suši komlekti un dažādas akcijas vienīgi labākajās vietās

Tomēr, lai būtu atrasta vislabākā suši piegāde, būtu jābūt izpildītiem pāris priekšnosacījumiem. Pirmkārt, piegādes ātrums, protams, lai, piegādājot karstos sushi, tie nedrīkst atdzist. Nākamā lieta ir svaigi produkti, ko izmanto uz vietas restorānā. Japāņu virtuves sushi receptes prasa produktus ar īsu uzglabāšanas periodu. Tāpēc vienmēr ir nozīmīgi, lai ēdināšanas vietā lietotu tikai svaigus produktus, priekš tam, lai samazinātu saindēšanās iespējas. Dažnedažādi suši komplekti un visa ēdienkarte ir restorāna plus. Jo daudzveidīgāka izvēle, jo vienkāršāk atrast ko atbilstošu jebkuram cilvēkam, pat, kad vajadzīgas saldo suši receptes. Būtiska loma ir arī pildījuma produktu daudzumam. Dažās vietās, vēloties ekonomēt, palielina rīsu daudzumu, samazinot pašu pildījumu. Tā rezultātā sushi iegūst pavisam savādāku garšu. Un protams vērsiet pastiprinātu uzmanību, vai arī ir aktīvas sushi akcijas, tas tagad jau tiek piedāvāts daudzās vietās.

Izveido savu bezmaksas mājas lapu! This website was made with Webnode. Create your own for free today! Uzsākt darbu