Gardākās kūciņas uz pasūtījuma!

Megapolisos arī agrāk bija pieprasīts sūtīt pārtiku, tas attiecas arī uz tāda veida lietu kā banketu ēdienkarte. Visbiežāk visi biznesmeņi svētkus rīkoja pie sevis mājas teritorijā vai viesu mājās, bet galdu klāšana izbraukumā un banketu ēdienkarte tiek sūtītas pie pārbaudītiem cilvēkiem.
Pie tam torte vai kūka no veikala nekad nebija cieņā, tāpēc jau sen bagāti klienti deva priekšroku tādai precei piemēram, kā tortes uz pasūtījumu. Pateicoties tam, ka viss aug un pilnveidojas, parādījās daudzas konditorejas Rīgā un citur Latvijā, kas piedāvā ne vien iespēju pasūtīt torti, bet arī būs nodošināta galda klāšana, kur klients vēlas. Turklāt galdu klāšana cenas ziņā vairs nav tik dārgs pasākums. Un vēl atrodot savu konditoreju, Jums vairs nemaz nav jāmeklē, kur pasūtīt garšīgu kliņģeri.
Lasi arī - https://www.zz.lv/reklamraksti/kvalitativa-un-garda-produkcija-konditorejas-francu-maize-standarts-243501
Tortes uz pasūtījumu - galvenie principi garda produkta izvēlēšanai
Tā kā tortes uz pasūtījumu tiks izgatavotas konkrētam klientam, tomēr, lai nesajuktu pieejamās izvēlēs, izskatīsim gadījumu, ka konditorejas izstrādājumi piemēroti pasākumam. Kāzās parasti vēlas pirkt daudzstāvu torti kā arī ar skaistu rotājumu. Taču konditorejas Rīgā labāk iesaka skaitīt ap divsimt gramu tortes uz vienu cilvēku, šajā gadījumā varētu izskaitļot priekš sevis, cik tad lielu pasūtīt torti. Protams, ka tortes dizains, labāk būtu, kad tomēr ir pielāgots kāzas stilam. Laba ideja jau ir konditorejas izstrādājumi, kas ir ar dažādām garšām un krāsām. Priekš kolēģa vislabāk ir tādas tortes pēc pasūtījuma, kas saglabā lakoniskumu kā arī nebūs divdomīgs variants, tas attiecas arī uz pildījumu. Savukārt, bērnam dzimšanas dienā labāk būs pasūtīt torti, kura ir koša un rotāta ar kādas multfilmas tēliem. Bet labāk būtu, tomēr, lai konditorejas izstrādājumi bērnu svētkiem, nemaz nav ļoti saldi, jo tad bērniem daudz gribēsies dzert un pārāk daudz saldumi nenāk par labu augošam organismam.
Galdu klāšana cenas ziņā būs izdevīgāka kādā restorānā vai konditorejā?
Tagad banketi ir diezgan ierasta lieta. Un vairākas konditorejas Rīgā un citviet mūsu valstī piedāvā cilvēkiem kā uzkodas banketam, tā arī tādu lietu kā galda klāšana. Bet pircējiem, brīdī, kad tiek izrunāta pati banketu ēdienkarte, ir jāpiedomā tieši pie dažiem momentiem. Banketu ēdienkarte un produktu uzskaite notiek sekojoši. Aukstās uzkodas banketam, kurās iekļaujas dārzeņi, sieri, dažādi kanape, izskaita apmēram līdz 400 gramiem uz viesi. Karstās uzkodas banketam būs tikai līdz 100 g uz viesi, taja pat laikā dažādie salāti ir līdz 250 g uz viesi. Bet galvenais ēdiens, kurš tiks kombinēts kopā ar piedevām, ir pati gaļa, kas paredzēta līdz 250g un piedevas 150g. Augļu uzkodas banketam vienam viesim tiek paredzētas līdz 200 gramiem, taču konditorejas izstrādājumi - līdz 200 gramiem. Tādā veidā sanāk līdz 1,5 kg uz cilvēku. Kad ir aprēķināta galdu klāšana cenas ziņā, skaita kopā kā produktus, gan tiek skaitīta galda klāšana.