Īstas lauku tortes vai izsmalcinātas kūkas?

Tagad pie mums ēdiena piegādes pieprasījums arvien pieaug. Kā arī neskatoties uz dažādiem ekonomikas lejupslīdes momentiem, gatavo ēdienu piegādes sfēra katru gadu aug vidēji par piecpadsmit līdz divdesmit procentiem.
Un atbilstoši ekspertu redzējumam šī tendence augt turpināsies arī tālāk, tā kā klientiem parasti ir aktuāls jautājums, kur pasūtīt garšīgu kliņģeri. Kā arī nav būtiski vai arī runa ir par restorānu vai vien kāda maza konditoreja. Un konditorejas Rīgā un citās Latvijas pilsētās uzsāk nodrošināt tortes pēc pasūtījuma, un palielinot to piedāvājumu klāstu, kurā tiks likti klāt arī banketi. Un pat neliela konditoreja jau piedāvā ne vien uzkodas banketam, bet arī tiek piedāvāta vesela banketu ēdienkarte, kā arī piedāvāta galda klāšana.
Pasūtīt torti - pamata principi atbilstoša produkta izvēlei
Pirms tam, kā pasūtīt torti ir jāpadomā, uz kādu tad pasākumu tā ir domāta, tā kā, protams, konditoreja priekš Jums var sagatavot jebko. Taču jāielāgo, ka uz dzimšanas dienu nebūs vajadzīga kāzu torte vai arī otrādi. Patlaban tortes pēc pasūtījuma jau ir diezgan daudzveidīgas. Tās ir sākot no ļoti ekonomiskiem variantiem un beidzot par ar visdārgākajām versijām. Interesants variants ir opcija pasūtīt torti, kas izgatavota no mazām kūciņām, tad nebūs jāgriež torte, kā arī tas var būt izdevīgāk nekā pirkt lielu. Mēs jau visi zinam, ka konditorejas izstrādājumi varētu būt ar diezgan dažādiem pildījumiem un pamata sastāvdaļām. Vienkārš pildījums ir populārākā opcija, kad tiek sūtītas tortes pēc pasūtījuma Rīgā. Šeit parasti biskvīts tiek mīkstināts ar saldūdeni un likta klāt kārta ar augļiem vai ogām. Šis rīcības variants jau ir vislētākais. Kaut gan kas to lai zin, varbūt dot priekšroku, kam interesantam un pasūtīt torti, piemēram, medus vai siera kūku ar maskarpone krēmu? Protams nevar aizmirst par pašu noformējumu, tā kā šis ļoti ietekmē cenu, ko Jums piestādīs konditoreja.
Uz ko jāakcentē uzmanība, ja būs sūtīti banketi un to ēdienkarte?
Kad tiks organizeti banketi, un jau ir uzieta tā konditoreja, kur piedāvājumā tad ir galdu klāšana izbraukumā un arī iespēja pasūtīt torti, ir jau vēl pāris nianses, kam jāpievērš verība. Pirmā lieta ir viesu skaits, kas nozīmē to, kad tiek rēķināti un sastādīti paši banketi, jāvadās no vispārpieņemtām ēdiena skaita normām. Svarīgi, lai pati galda klāšana nebeigtos ar pustukšiem galdiem, pie tam arī nebūtu pārāk daudz ēdiena. Svarīgi, lai ibanketi ir labi organizēti arī no personāla puses. Ievērojami, lai banketu ēdienkarte būtu sezonāla, vasarā iekļaujot vieglas uzkodas banketam, bet, piemēram, ziemas laikā viesiem labāk patīk sātīgākās uzkodas banketam. Kad tiek sastādīta banketu ēdienkarte, būs japārzin viesi, jo var būt veģetārieši, bērni un citi īpašie gadījumi. Nav noliedzams, ka, ievērojot visas minetās nianses galdu klāšana cenas ziņā var būt lielāka, bet Jūs būsiet padomājuši par visu un pasākums būs ideāls.