KUR RĪGĀ KLĀJ BANKETA GALDUS?

2019-12-12

Tuvojas gada beigas, kas nozīmē arī dažāda rakstura svētkus gan darbā gan mājās, kas rada arī vairākus jautājumus par to, kā izvelēties ko celt galdā, kas to gatavos un tamlīdzīgi. 


Labs galdu klāšanas pakalpojuma sniedzējs ir viena no lielākajām panākumu atslēgām jebkurā pasākumā, tāpēc, ja esat izvēlējies klāt banketa galdu, iesakām laicīgi iepazīties ar pakalpojuma sniedzēju piedāvājumu. Konditorejas Rīgā piedāvā dažāda tipa servisus, kas saistīti ar galdu klāšanu un individuāli pasūtītu ēdienu. Tuvojoties dažāda stila jubilejām, nenoliedzami aktuāls rodas jautājums par to, kur dabūt garšīgu kliņģeri vai arī kas cep tortes pēc pasūtījuma. Katrā Ziņā netrūkst ēdināšanas servisa sniedzēji, jo šī ir ārkārtīgi pieprasīta sfēra - ēst gribētāju būs allaž!

                    Uzzini vairāk - https://www.francumaize.lv/produkcija/tortes-un-kukas/

KŪKAS, KLIŅĢERI UN ARĪ TORTES PĒC PASŪTĪJUMA.

Jebkurš, kurš mīl saldumus priecāsies par kūkām, kūciņām, tortēm, desertiem, bulciņām un visu ko citu, kas liekams uz kārā zoba. Ja izvēlaties kūku pirkt pie konditora, tad ir rekomendējams iepazīties ar pieredzi, lai ir skaidrs ar ko rēķinātes un līdz ar to vai piedāvātā cena būtu piemērota piedāvājumam. Lieliskākais ir zelta vidusceļš, kurā ir samērīga cenas un, loģiski, piedāvājumu attiecība. Kūkas pēc pasūtījuma Rīgā būs opcija veidot pie dažādiem konditoriem individuāli vai arī dabūt konditorejā uz vietas. Šādu pasūtījumu cena sastāda ne vien produktu izcenojums, bet arī konditora ieguldītais darbs un arī laiks, tādējādi, ja arī cena būs par dažiem eiro augstāka kā iegādājoties jau gatavu preci, der atcerēties, ka kliņģeris vai kūka tiek cepts individuāli un, protams, vienmēr būs svaigs un gards.

KĀDS IR PIEDĀVĀJUMS BANKETU RĪKOŠANAI?

Vēl viens plašs pasūtījumu veids, ko nereti nodrošina dažāda veida konditorejas, ir banketa galda klāšana, jeb vienkārši banketi. Šis pakalpojums ir tik pat izplatīts un līdz ar to pieprasīts kā konditorejas pasūtījumu veikšana, kūku un kliņģeru cepšana. Dažāda tipa banketi telpās un ārpus tām, būs ļoti populāri gada siltākajos mēnešos, bet pieprasīti ir visu cauru gadu lielāku un mazāku pasākumu viesu paēdināšanai. Nenoliedzami nevajag aizmirst par to, ka pirms pasūtījuma veikšanas, vēlams iepazīties ar pakalpojuma sniedzēja atsauksmēm un pieredzei šajā sfērā, jo, ņemot vērā to, ka nepieciešams paēdināt lielu daudzumu cilvēku, svarīga būs cena. Banketu ēdienkartē galvenokārt būtu ietverti gan vairāki salāti, uzkodas, sieru, dārzeņu un arī gaļas plates, arī siltie ēdieni, ja šādas ir pasūtītāja vēlmes. Viss ēdiens allaž tiek gatavots īsi pirms celšanas galdā, tāpēc nevajag uztraukties par to, vai pasniegtais ēdiens būs svaigs un garšīgs.

Izveido savu bezmaksas mājas lapu! This website was made with Webnode. Create your own for free today! Uzsākt darbu